Zestig jaar Kansfonds!

Volgende week is het feest! Op 7 september 2017 bestaat Kansfonds namelijk precies zestig jaar!

Een samenleving waarin mensen omzien naar elkaar, zodat kwetsbare mensen niet buitengesloten raken. Daar staat Kansfonds voor. Jaarlijks steunt het fonds zo’n 600 projecten die daaraan bijdragen. Projecten van betrokken mensen die iets willen doen voor de kwetsbaren in hun omgeving.

In het lustrumjaar gaat Kansfonds extra aandacht besteden aan een groep mensen die extra kwetsbaar dreigt te worden en een laatste vangnet vindt in een van de ongeveer 200 inloophuizen die Nederland rijk is. Hoe we dit precies doen, vertellen we op 7 september. Afgelopen week maakten we wel vast een prachtige start. Koningin Maxima ging met ons mee naar inloophuis de Jessehof in Delft. Een enorme eer!

Comments are closed.